Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό «αντίο» του «Ρος» – «Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά κάπου με το ίδιο λευκό κοστούμι»

Όσο περνούν οι μέρες από τον θάνατο του Matthew Perry, οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» βρίσκουν τη δύναμη σιγά σιγά να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια.

Ο ηθοποιός David Schwimmer, ο οποίος υποδυόταν τον «Ross» στη διάσημη σειρά, έγραψε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να πει «αντίο» στον Matthew Perry.

«Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου. Θα μπορούσες να πάρεις μια απλή γραμμή από το σενάριο και να την κάνεις όπως θες εσύ, με αποτέλεσμα να βγει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει. Και είχες καρδιά.

Ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι ξένους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”» έγραψε ο David Schwimmer.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Schwimmer (@_schwim_)

 

Read More

And More