Ματίνα Νικολάου για Βασίλη Πορφυράκη: «Εκεί έμαθε όλη η Ελλάδα ότι είμαστε ζευγάρι»

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης μίλησαν στον περιοδικό OK και στον Γιώργο Πράσινο για την πρώτη τους γνωριμία, την σχέση, αλλά και τη φετινή τους συνεργασία στο J2US.

Θυμάστε την πρώτη σας έξοδο;

Ματίνα: Η πρώτη μας δημόσια έξοδος ήταν σε ένα κάλεσμα σε νυχτερινό κέντρο.

Βασίλης: Και την επομένη οι φωτογραφίες από τη βραδιά έγιναν viral.

Ματίνα: Εκεί έμαθε όλη η Ελλάδα ότι είμαστε ζευγάρι. Ήταν μια ωραία βραδιά. Αλλά δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Και τη σχέση μας ποτέ δεν την κρύψαμε.

Βασίλης: Όσο μάρκετινγκ κι αν κάνεις, στο διά ταύτα, είτε είσαι τραγουδιστής είτε ηθοποιός, έχεις να κάνεις με μια επαφή με το κοινό. Αυτή η αγάπη με το κοινό είναι που μας δίνει την τροφή. Ο κόσμος που θα μας δει θέλει την αλήθεια μας.

Ματίνα, ως περσόνα Βάνια είχες τη δυνατότητα να μη σε αναγνωρίζει ο κόσμος γιατί σπάνια είχαν δει το πρόσωπό σου. Τώρα που σε βλέπει το κοινό κάθε Σάββατο στο J2US πώς το διαχειρίζεσαι;

Ματίνα: Η μη αναγνωρισιμότητα έχει και τα θετικά της, έχει και τα αρνητικά της. Το να σε αναγνωρίζει ο κόσμος είναι πολύ ωραίο, να σου δίνουν «συγχαρητήρια» για τις δουλειές που σε έχουν δει ή για αυτό που τους προσφέρεις, ουσιαστικά τη χαρά. Πάντως, μέσα από την εκπομπή μού έχουν γίνει πολύ περισσότερες προτάσεις για δουλειά.

Βασίλης: Αυτό έχει ανάγκη ο καλλιτέχνης. Η αγάπη του κόσμου σού δίνει ένταση και φυσικά ανεβαίνεις επίπεδο ως επαγγελματίας.

Read More

And More