Ματίνα Νικολάου: «Το “Καλό Μεσημεράκι” αν πρέπει να τελειώσει μετά από τέτοια επιτυχία, να τελειώσει»

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμμένος και εκεί συνάντησαν την Ματίνα Νικολάου που διαγωνίζεται στο μουσικό show μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη.

Η Ματίνα Νικολάου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το μέλλον της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” στην οποία η ίδια βρίσκεται ως “Βάνια” και παραδέχτηκε πως αν τελειώσει η εκπομπή θα στεναχωρηθεί που θα αποχωριστεί την αγαπημένη της περσόνα αλλά δεν αγχώνεται καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.

«Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου δε μου φάνηκαν περίεργες, είναι η άποψή του. Εμείς αισθανόμαστε ότι κάνουμε μια όμορφη εκπομπή όπως κάναμε και παλιότερα. Δε με αναστατώνει καθόλου το τι μέλλει γενέσθαι του χρόνου. Είμαστε πέμπτη χρονιά φέτος. Θεωρώ ότι μια εκπομπή που έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία, ακόμα και να τελειώσει, πρέπει να τελειώσει, σημαίνει κάτι αυτό. 

Αυτό που με στεναχωρεί και με αγχώνει είναι το ότι δε θα κάνω τη Βάνια αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από κανέναν οπότε, δε με αγχώνει κάτι. Περνά καλά» είπε η Ματίνα Νικολάου.

Read More

And More