Site icon TLIFE

Μαχαίρι στον “Πόλεμο των άστρων” ;

Μαχαίρι στον “Πόλεμο των άστρων” ;

Ακόμα μία ελληνική σειρά φαίνεται πως θα έχει την τηλεοπτική μοίρα που είχε το “Κάρμα” ! Και γιατί σας το λέω αυτό ; Γιατί ενώ είχε αποφασιστεί πως η ελληνική σειρά ,”Ο Πόλεμος των άστρων” , θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του χρόνου, αίφνης …ξεαποφασίστηκε !

Πως γινόταν με το “Κάρμα” που την μία εβδομάδα υποτίθεται πως θα πήγαινε και για δεύτερη χρονιά και την επόμενη άλλαζαν τα πλάνα ,μέχρι που το έφαγε οριστικά η ..μαρμάγκα ; Ε, αυτό ακριβώς !

Τελικά λέει ο “Πόλεμος τω άστρων” ,όχι δεν θα πάει και του χρόνου… Τελικά λέει η συγκεκριμένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα μας το κουνήσει το μαντήλι και θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία. Και αυτό γιατί ; Λόγω …κρίσης και τρελών εκπτώσεων που έχουν πέσει στον προυπολογισμό του ΑΝΤ1 όσο αφορά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Αποτέλεσμα; Απο εκεί που όλοι οι συντελεστές της σειράς ήταν ξένοιαστοι για του χρόνου πως θα έχουν δουλειά ,αίφνης μένουν μετέωροι και η αλήθεια είναι πως είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει γενικότερα στα κανάλια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν δηλαδή τους ανθρώπους και τις δουλειές…Τους αντιμετωίζουν σαν φορεμένα πουκάμισα και το βασικότερο; Τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.

Αναμφισβήτητα η κατακόρυφη μείωση της μυθοπλασίας και το …μούχτισμα των τηλεοπτικών προγραμμάτων απο ριάλιτι της συμφοράς μπορεί να συμφέρει πρισσότερο ,όμως, σίγουρα στο τέλος δεν θα τους βγει σε καλό.

© 2024 tlife.gr