Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”: Ο λόγος που κρύβει την προσωπική της ζωή και η γυμνή φωτογράφιση! Video

Μια γυναίκα δυναμική, εντυπωσιακή με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μπορεί να πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Θεολογίας, ωστόσο την κέρδισε για τα καλά η υποκριτική. Η ταλαντούχα ηθοποιός κατέκτησε την τηλεόραση, κάνοντας δεκάδες επιτυχημένα σήριαλ, ωστόσο λάτρεψε το θέατρο! Φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά του ΣΚΑΪ “Θα γίνει της Πολυκατοικίας”, ενώ συμμετέχει και στη θεατρική υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση “Από Σμύρνη Θεσσαλονίκη”.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η πολυτάλαντη Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκατσε στον καναπέ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα! Η γνωστή ηθοποιός έχει αφήσει τις μιζέριες πίσω της και δουλεύει γεμάτη όρεξη, κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο. Επίσης αναφέρθηκε στη δήλωσή της ότι δεν επιθυμεί ο σύντροφός της να έχει λογαριασμούς στα social media, για τη γυμνή της φωτογράφιση στο Playboy αλλά και για το γεγονός ότι ορκίστηκε στη Σχολή της… πριν τρία χρόνια!

Δες όλα όσα αποκάλυψε στην Τατιάνα:

“Είμαι πολύ σχεσάκιας… Άσε με δεν λέω… Όλο αυτό, η δημόσια εικόνα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, είτε είμαστε ηθοποιοί είτε παρουσιαστές, επειδή η έκθεση και με τα social media είναι τεράστια, ξεχνάμε ποιος είναι τι, τι γίνεται, ποιος είναι μόνος, ποιος είναι ντυμένος. Κάποια στιγμή επειδή απέκτησα κάποια προβλήματα και με την οικογένεια μου, δεν μπορώ να λέω για τα προσωπικά μου στην ευρύτερη τηλεοπτική κατάσταση. Η οικογένεια μου είναι πιο μαζεμένη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Read More

And More