Ο δίγαμος Ανδρέας από τη Συρία εξομολογείται στο “Μαζί σου” πώς μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε δυο συζύγους και δυο παιδιά!

Ο δίγαμος Ανδρέας από τη Συρία εξομολογείται στο “Μαζί σου” πώς μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε δυο συζύγους και δυο παιδιά! | tlife.gr

Πολυγαμία στην Ελλάδα… Με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία, ο δίγαμος Ανδρέας από τη Συρία που ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα περιγράφει στο “Μαζί σου” πώς μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε δυο συζύγους και δυο παιδιά!

“Είμαι ο Ανδρέας, 31 χρόνων και είμαι παντρεμένος”, αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής και συστήνει τις δυο γυναίκες του. Ο 31χρονος έχει παντρευτεί δυο φορές, μια Ελληνίδα και μια Σύρια που γνωρίζουν η μία την ύπαρξη της άλλης και έχει αποκτήσει και από ένα παιδί με την καθεμία. Ωστόσο, αποκαλύπτει πως τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις τους είναι πολλά και η λύση πιθανότατα να βρίσκεται σε ένα τρίτο γάμο. “Τώρα που έφθασα εδώ νομίζω ότι είμαι έτοιμος και για τρίτο γάμο”, αποκαλύπτει!

Και μπορεί αυτό το μοντέλο οικογένειας να αποτελεί κάτι ξένο για την ελληνική κοινωνία, ο πρόεδρος όμως της μουσουλμανικής κοινότητας εξηγεί πως το Ισλάμ επιτρέπει μέχρι και τέσσερις γάμους υπό προϋποθέσεις!

Δες το video από την εκπομπή “Μαζί σου”:

READ more