Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” η 16χρονη που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα αρπαγής από 26χρονο – Video

Η σχέση της 16χρονης τότε Δήμητρας με τον 26χρονο άντρα ξεκίνησε σε φιλικό επίπεδο… Όλα κυλούσαν όμορφα και ήρεμα, ωστόσο λίγο αργότερα η βία και η κακοποίηση έκαναν την εμφάνισή τους, όπως καταγγέλλει η 18χρονη σήμερα κοπέλα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας πριν δύο χρόνια. Εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 26. Ο μεγαλύτερος άντρας την προσέγγισε και κατάφερε να την κατακτήσει με κομπλιμέντα για την εμφάνισή της. Η Δήμητρα με τρεμάμενη φωνή περιγράφει στο “Μαζί σου” τα όσα έζησε στα χέρια του 28χρονου…

“Με πήγε σε ένα ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, απόμερο, δεν ήταν στο κέντρο της πόλης. Με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε ότι αν δεν κάτσω να κάνω ερωτική πράξη μαζί του, δεν θα βγω απ’ αυτούς τους τέσσερις τοίχους. Ήταν έξω από την πόρτα και η μητέρα του, όμως. Δεν καθόμουν, φώναζα, αλλά όταν με χτύπησε, δεν μπορούσα να κάνω κάτι….” δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:  “Μου έλεγε ότι είμαι πολύ όμορφη, ότι αν ήμουν μαζί του θα με είχε σαν βασίλισσα. Μου ορκιζόταν ότι δεν θα μου κάνει κάτι χωρίς την θέληση μου. Τον πίστευα και είχαμε σχέση για 3-4 μήνες…”

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας κατήγγειλαν τον άντρα 3 φορές ότι την άρπαξε και την πήρε από κοντά τους. Εκείνοι του υποσχέθηκαν το χέρι της, μόνο και μόνο για να την επιστρέψει πίσω στο σπίτι της. Η Δήμητρα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα αδέρφια της, ενώ η μάνα της δήλωσε πως ο ίδιος απειλεί τη ζωή της οικογένειας και ζήτησε την προστασία των αρχών.

Η 18χρονη πλέον βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι της μαζί με τους γονείς της.

Read More

And More