Τι λέει στο «Μαζί σου» ο αδελφός του φίλου της 26χρονης που αγονείται εδώ και 8 χρόνια - Video

Τι λέει στο «Μαζί σου» ο αδελφός του φίλου της 26χρονης που αγονείται εδώ και 8 χρόνια – Video | tlife.gr

Θρίλερ στην Πρέβεζα με γυναικείο κρανίο. Με κομμένη την ανάσα περιμένουν συγγενείς και φίλοι της αγγελικής Πεπόνη τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων για το εύρημα που εντοπίστηκε σε βιομηχανική περιοχή της πόλης. “Πιστεύουμε ότι είναι της Αγγελικής λέει στο «Μαζί σου» συγγενής της 26χρονης που αγνοείται εδώ και 8 χρόνια.

Το κρανίο που βρέθηκε χωρίς την κάτω γνάθο ανήκει σε νεαρή γυναίκα ο θάνατος της οποίας συμπίπτει με την εξαφάνιση της  Αγγελικής αν και ήδη οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών έχουν ξυπνήσει μνήμες. Ο εντοπιστός του έγινε πάρα πολύ κοντά στο σπίτι του φίλου της κοπέλας όπου εθεάθη ζωντανή για τελευταία φορά και λίγο μετά εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και ο αδελφός του φίλου της 26χρονης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έμαθε για τη σχέση του αδερφού του όταν ασχολήθηκε με την υπόθεση η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Όταν ρώτησε τον αδελφό του, όπως ανέφερε ο ίδιος, του είπε πως είχε τσακωθεί με την Αγγελική και έφυγε από το σπίτι του.

READ more