GNTM: Αποχώρησε ο κρητικός Σήφης Φαραντάκης! Μάθε όσα δεν γνωρίζεις για τη ζωή του (pics,vid)

Το Greece’s Next Top Model είναι γεμάτο εκπλήξεις, γεγονός που αποδείχθηκε και στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης. Ο Σήφης Φαραντάκης μπορεί για πολλούς να αποτελούσε ένα από τα φαβορί του reality, καθώς έχει δεχθεί δεκάδες θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, ωστόσο αυτή τη φορά οι απαιτήσεις της δοκιμασίας τον δυσκόλεψαν και έτσι δεν κατάφερε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. 

Το concept της φωτογράφισης ήταν εμπνευσμένο από την αγαπημένη ταινία The Karate Kid και ήθελε τους διαγωνιζόμενους να ποζάρουν στον αέρα σε ζευγάρια και να είναι συγχρονισμένοι. Η φωτογραφία του Σήφη Φαραντάκη ήταν εκείνη που άρεσε λιγότερο στους κριτές και έτσι η πορεία του στο GNTM σταματάει εδώ.

 

Το GNTM για τον Σήφη δεν ήταν μόνο ένα μέσο για να εξελιχθεί στο χώρο της μόδας και να μάθει περισσότερα για τη δουλειά του, αλλά και το μέρος στο οποίο γνώρισε την Μαρινέλα, την όμορφη χορεύτρια με την οποία οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι

Ποιος είναι όμως ο Σήφης Φαραντάκης;

Ο Σήφης Φαραντάκης έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης και συγκεκριμένα από ένα χωριό στα Σφακιά, την Αγία Ρούμελη. Κληρονόμησε την αγάπη για τον αθλητισμό από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας. 

Ο Σήφης σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης , έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία αλλά τον κέρδισε το κολύμπι και το γυμναστήριο. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την πεζοπορία στα βουνά της Κρήτης, το ψαροντούφεκο και το να παίζει βιολί.

Τη δήλωση για το GNTM την έκανε ο αδελφός του, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες του και τον στηρίζει σε αυτή του την επιλογή. Αν και δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι του GNTM, ο στόχος του ήταν να φτάσει στην τελική δεκάδα.

Δες φωτογραφίες από το Instagram του:

Read More

And More