GNTM – Έντουαρντ Στεργίου: Αποχώρησε ο “ξανθός άγγελος” του show μια ανάσα πριν τον τελικό (pics, vid)

Μια ανάσα πριν τον τελικό και η διάθεση στο σπίτι του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη. Οι πέντε φιναλίστ αφού έκαναν τη γυμναστική τους και στόλισαν με τον coach Γιώργο Καράβα το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους ετοιμάστηκαν για την τελευταία δοκιμασία πριν τον τελικό του διαγωνισμού.

Τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε “fashion υπερκατασκόπους”. Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα, κλήθηκαν  να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη: αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους αυτό δυσκολεύοντας τους κριτές να αποφασίσουν για το ποιος θα είναι εκείνος που δεν τα φτάσει στο τέλος.

Αυτός που είχε την λιγότερο καλή σε σχέση με τους συμπαίκτες του επίδοση είναι ο Έντουαρντ Στεργίου ή αλλιώς ο “ξανθός άγγελος” όπως τον έχουν χαρακτηρίσει οι συμπαίκτες του. Η Παρασκευή, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής και ο Ανδρέας κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του GNTM, με τον Έντουαρντ να μένει οριστικά εκτός….

 

Ποιος είναι ο Έντουαρντ Στεργίου

O Έντουαρντ Στεργίου είναι 24 ετών, γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο.

Αφορμή για να ασχοληθεί με το modelling όπως έχει παραδεχτεί στάθηκε μια ερωτική απογοήτευση. Πριν μπει στο  χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό.

Στο μυαλό του βρίσκεται πάντα η γιαγιά του η Ταμάρα, την οποία θέλει να κάνει περήφανη.

Η αναγνωσιμότητα, που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, υπήρξε το κίνητρο για τη συμμετοχή του. Στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς το μόνο εμπόδιο για να στεφθεί βασιλιάς θα είναι ο εαυτός του. Motto: “when life gives you lemons, make a lemonade and enjoy”.

Πριν το GNTM τον έχουμε δει να εμφανίζεται σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας με τσίχλες αλλά και στο “Ραντεβού στα τυφλά” που παρουσίαζε λίγα χρόνια πριν ο Μάρκος Σεφερλής.

Read More

And More