GNTM – Έντουαρντ Στεργίου: Όταν ο παίκτης του reality μόδας βγήκε “ραντεβού στα τυφλά” (video)

O Έντουαρντ Στεργίου θεωρείται ένα από τα φαβορί του GNTM. O 24χρονος γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο κι έχει περπατήσει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού, όπως στην επίδειξη των Dolce & Gabbana στην Ιταλία. Έχει εργαστεί ακόμα σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο.

O Eντουαρντ έχει ξεχωρίσει στο reality του Star τόσο για το χαρακτήρα του όσο και για τις επιδόσεις του. Σε κάθε δοκιμασία οι κριτές μιλούν για την αφοσίωσή του στο στόχο του, αλλά και για την ικανότητά του να μεταμορφώνεται ανάλογα με το concept.

Το 2016 o Έντουαρντ έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι “Ραντεβού” που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Star και μάλιστα είχε καταφέρει να κερδίσει, αφού η κοπέλα που βρισκόταν στο πλατό, τον είχε επιλέξει για να πάνε μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι.

Ο διαγωνιζόμενος του GNTM, που τότε είχε συστηθεί ως Έντι, είχε πει στον Μάρκο ότι ασχολείται με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα ήταν τερματοφύλακας. Είχε παραδεχθεί ακόμα ότι μπορούσε να κατακτήσει τις γυναίκες που του αρέσουν, αν και είχε φάει πολλές φορές “χυλόπιτα”.

Δες βίντεο από τη συμμετοχή του Έντουαρντ στο “Ραντεβού ” 

Read More

And More