GNTM, Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή – Μάρα Μαρλή: Η τηλεοπτική έκπληξη του άνδρα της ζωής τους στο Breakfast @ Star

Καλεσμένες στην εκπομπή “Breakfast @Star” βρέθηκαν η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή και η κόρη της Μάρα οι οποίες συμμετείχαν στο φετινό GNTM

Μαμά και κόρη μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο GNTM ενώ μέσω skype είδαμε να εμφανίζεται και ο σύζυγος της Μιχάελας και πατέρας της Μάρας Μαρλή, Γιώργος, ο οποίος μίλησε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για τις δυο γυναίκες.

«Η αντίδραση του κόσμου όταν βγήκαμε έξω με τη Μιχαέλα ήταν απίστευτη, πολλές γυναίκες, κυρίες ώριμες την πλησίαζαν και την αγκάλιαζαν και της έλεγαν μπράβο. Το τι συνέβαινε μέσα στο GNTM ήταν μόνο ένα παιχνίδι, 21 γυναίκες κλεισμένες μέσα σε έναν χώρο τι περιμένατε να γίνει; Εγώ είπα στη Μιχαέλα ότι αν ήμουν στη θέση της, τη 2η-3η μέρα θα με είχαν διώξει με τις κλωτσιές οι υπόλοιποι. Αν ήταν στον τελικό και η Μιχαέλα και η Μάρα, αυτό που θα ήθελα θα ήταν να μου αγοράσουν έναν καινούργιο εξοπλισμό wind surf ως δώρο για τους μήνες που έμεινα μόνος μου» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μαρλής.

«Δεν υπήρξε στιγμή στον διαγωνισμό που να ένιωσα άβολα με κάτι που χρειάστηκε να κάνουν τα κορίτσια. Ξέρω τη Μιχαέλα. Ούτε με τα σχόλια των υπολοίπων παικτριών θύμωσα, είναι κορίτσια. Με την κριτική επιτροπή θύμωσα κάποιες φορές και με τη Μάρα θύμωσα στη φωτογράφιση με τον Ιταλό που πετούσε τα ρούχα λες και τα πετούσε σε μένα. Η αγαπημένη φωτογράφιση της γυναίκας μου ήταν εκείνη με τα τρία αγόρια στην ομπρέλα και εκείνη πάνω στο καράβι. Της Μάρας μου άρεσε πολύ μια φωτογράφιση στην αρχή με τα όργανα γυμναστικής» είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Μαρλής.

Ετικέτες

Read More

And More