GNTM – Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Αποχώρησε ο τυροκόμος του reality μόδας – Όσα θες να ξέρεις για τη ζωή του (pic + videos)

Με το δωμάτιο των “campaign” να παίρνει τα πάνω του, μετά την ηχηρή αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ, το κλίμα στο σπίτι του GNTM 3 αλλάζει. Η ανασυγκρότηση δυνάμεων κρίνεται απαραίτητη και οι πρώτες υποψίες για επιστροφές πέφτουν στο τραπέζι. (δες εδώ την αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ)

Το επεισόδιο ξεκίνησε με μια δοκιμασία beauty επιβράβευσης που εκτός του ιδιαίτερου χαρακτήρα της, κατάφερε να φτιάξει και τη διάθεση των υποψήφιων μοντέλων. Τετράποδοι φίλοι σέταραν με τα χαρακτηριστικά τους και φωτογραφήθηκαν με τους 9 υποψήφιους, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά. 

Ο Αποστόλης Κουκουσάς, στη συνέχεια ανανέωσε το ραντεβού του με τα φιλόδοξα top models για την επόμενη μέρα, στη δοκιμασία αποχώρησης. Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, τα παιδιά πόζαραν για καμπάνια εταιρίας με προϊόντα περιποίησησης μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο-κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που σέταρε τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ. Η δοκιμασία μόνο απλή δεν ήταν, καθώς προκάλεσε αρκετά μπερδέματα, σύγχυση αλλά και γέλια.

Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τους κορυφαίους 9, σε ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας και τους έκριναν για το αν και κατά πόσο κατάφεραν να μπουν στο ρόλο του περιπατητή με στυλ. 

Αυτός για τον οποίο τελικά αποδείχθηκε πως ο περίπατος με τα σκυλάκια ήταν και ο τελευταίος του στο GNTM είναι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. 

O Παναγιώτης Αντωνόπουλος τελικά αποδείχθηκε πως στο χθεσινό επεισόδιο βιάστηκε να πανηγυρίσει την αποχώρηση της Ρασέλ αφού πολύ γρήγορα ήρθε και η δική του σειρά.

Ποιος είναι όμως ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος;

Ο Παναγιώτης αν και αρχικά φαίνεται ένα ήσυχο και χαμηλών τόνων παιδί τελικά η πορεία του μέσα στο παιχνίδι άλλα έδειξε, αφού από νωρίς εντάχθηκε μέσα σε μια παρέα και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του δε δίσταζε να ρίχνει το φαρμάκι του στην πρώτη ευκαιρία. Στόχος του ήταν να “εξοντώσει¨ τη Ρασέλ και τον Δήμο. Και μπορεί η πρώτη να αποχώρησε ένα επεισόδιο πριν από εκείνον ο Δήμος τελικά δεν του έκανε τη χάρη.

Διάβασε εδώ: Λύγισε ο Παναγιώτης μιλώντας για τον δίδυμο αδερφό του – Τα δάκρυα οn camera (video)

O Παναγιώτης Αντωνόπουλος θεωρήθηκε από πολλούς το αουτσάιντερ – φαινόμενο του φετινού GNTM  και αυτό γιατί από την πρώτη κιόλας audition είχε δηλώσει πως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν επαγγελματικά με το modelling, καταφέρνοντας ωστόσο να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του τους κριτές από την πρώτη κιόλας φωτογράφηση.

Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος. Η καθημερινότητά του δεν είναι τόσο εύκολη. Η ημέρα του αρχίζει στις 5 το πρωί. Πηγαίνει και αρμέγει τα ζώα του, στο ενδιάμεσο, επισκέπτεται τα χωράφια του, αργότερα θα κάνει τυροκόμηση και μετά πηγαίνει για αρμεγή πάλι.

Ο Παναγιώτης έχει κι έναν δίδυμο αδελφό, ο οποίος ασχολείται με τον ίδιο τομέα. Το διάστημα που εκείνος βρισκόταν στο σπίτι του GNTM, ο Χρήστος ήταν αυτός που ανέλαβε τις δουλειές στα χωράφια, προκειμένου ο ίδιος να εκπληρώσει το όνειρο του.

Όπως είχε πει o Παναγιώτης στους κριτές, στην πρώτη τους επαφή στην audition,  στο παρελθόν έχει κάνει, ερασιτεχνικά, κάποιες φωτογραφήσεις μέσω e-shops σε τοπικά καταστήματα της Λάρισας, αλλά επειδή η καθημερινότητα του είναι αρκετά απαιτητική, δεν το είχε κυνηγήσει πάρα πολύ.

Εμείς ψάξαμε στους λογαριασμούς του στα social media και βρήκαμε, όχι μόνο τις… ερασιτεχνικές  φωτογραφήσεις, αλλά και ότι στο παρελθόν τον είχαμε δει στο «My Style rocks», να συνοδεύει μία από τις διαγωνιζόμενες και συγκεκριμένα την Κωνσταντίνα Τράντου, σε ένα από τα GALA του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτή η επαγγελματική δουλειά που έχει κάνει ο Παναγιώτης αφού έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας supermarket. (Δες εδώ φωτογραφίες από τη ζωή του Παναγιώτη Αντωνόπουλου)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συμφέρει 😁😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη παναγιωτης αντωνοπουλος (@panagiotisantwnopoulos_) στις

Read More

And More