J2US: Βίκυ Σταυροπούλου για το κλείσιμο των θεάτρων – “Μια χώρα χωρίς ανθρώπους έχει πρόβλημα, εκτός από πολιτισμό” (video)

Στο τρίτο live του J2US, ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή επέλεξαν να ερμηνεύσουν το κομμάτι “Τρίτο Στεφάνι” του Σταμάτη Κραουνάκη. Το ζευγάρι κέρδισε τις εντυπώσεις και δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές. Η Μαρία Μπακοδήμου, ακούγοντας τους θυμήθηκε την τελευταία σκηνή της θεατρικής παράστασης στο Παλλάς, όπου η Μαρία Καβογιάννη δάκρυσε στο φινάλε. (Δες εδώ το στιγμιότυπο)

Τότε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κλείσιμο των θεάτρων και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το συγκεκριμένο μέτρο: “Εύχομαι τα θέατρα πολύ γρήγορα να ανοίξουν, γιατί μια χώρα χωρίς πολιτισμό έχει πρόβλημα” με την Βίκυ Σταυροπούλου να απαντά “Είναι αλήθεια. Αλλά και μια χώρα χωρίς ανθρώπους έχει πρόβλημα”.

Η Δέσποινα Βανδή συμφώνησε μαζί της: “Επειδή σε αυτή τη φάση προέχει η υγεία μας, ο πολιτισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή, δυστυχώς για όλους εμάς”. Στη συνέχεια, η κριτής του J2US έστειλε τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς στην Μαρία Καβογιάννη, η οποία κάνει καραντίνα… στο Πήλιο!

Read More

And More