Mad Clip: Τι δήλωνε η πρώην σύντροφός του, Αρετή, για τη σχέση τους – Το τραγούδι που της είχε γράψει

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τους ανθρώπους που γνώριζαν τον Mad Clip, μετά το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή. Απλός κόσμος, συνάδελφοί του καλλιτέχνες αλλά και παρουσιαστές αποχαιρέτησαν τον τράπερ.

Το τελευταίο διάστημα, φήμες ήθελαν τον Mad Clip να βρίσκεται σε σχέση με τη νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου, μετά από τον χωρισμό του με την –επί τέσσερα χρόνια- σύντροφό του, Αρετή. (Δες εδώ το συγκινητικό μήνυμα του νεαρού μοντέλου)

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα είχε μιλήσει πρώτη φορά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τον τότε αγαπημένο της στα εγκαίνια του καταστήματός του, τον Ιανουάριο του 2020.

«Πάντα στηρίζω τον Mad Clip. Έχει ξεκινήσει το καινούριο μαγαζί, προσπαθώ να τον ακολουθώ όσο μπορώ. Τώρα είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ήμουν μαζί του πριν βγάλει το τραγούδι Dealer. Είμαι μικρή ακόμα για να παντρευτώ, είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν ήταν θέμα ατάκας να με ρίξει. Είχε έναν διαφορετικό αέρα, αλλά δεν ήταν πολύ του στιλ μου να πω» είχε πει στην Ελένη Βουλγαράκη η μελαχρινή κοπέλα.

«Εγώ δεν βιάζομαι να παντρευτώ, περνάμε καλά. Νιώθω ότι είμαι ήδη παντρεμένος» είχε δηλώσει ο Mad Clip με τη σειρά του. Μάλιστα, ο τράπερ πριν από 8 μήνες, είχε γράψει τραγούδι με το όνομα της πρώην συντρόφου του. 

Δες το απόσπασμα από το Έλα Χαμογέλα:

Το τραγούδι που είχε γράψει για την πρώην σύντροφό του:

Παλιότερες στιγμές τους…

Read More

And More