Πάρτι στο Twitter!

MasterChef: Αποχώρησε η Μαρίνα μετά από ένα τραγικό λάθος – Η μάχη με το τοξόπλασμα που παραλίγο να της στοιχίσει την όραση

Ως ομάδα μαγείρεψαν και ως ομάδα έχασαν. Ο Παύλος, η Κωνσταντίνα και η Μαρίνα κλήθηκαν να αφήσουν τη φιλία τους στην άκρη και να παλέψουν μαγειρικά στη δοκιμασία αποχώρησης. Ωστόσο κάποιος δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef! Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο της σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη, με μπακαλιάρο και λαχανάκια Βρυξελλών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκαν αρκετές αστοχίες και στα τρία πιάτα, με τον Παύλο να παραμένει στον Διαγωνισμό Μαγειρικής. Στη συνέχεια, ανακοίνωσαν και τις βαθμολογίες των δύο κοριτσιών με την Μαρίνα Ντεμολλάι να αποχωρεί τελικά οριστικά από το MasterChef. Η guest κριτής βρήκε πέτρα στο πιάτο της, με συνέπεια οι κριτές να δώσουν πολύ χαμηλές βαθμολογίες στην πρώην πια παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, ύστερα από αυτό το τόσο σοβαρό λάθος που έκανε.

 

Το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη καθώς η Μαρίνα ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού κι από τις πιο ηχηρές παρουσίες.

Ποια είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι

Η Μαρίνα ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της, καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Η ίδια έχει δηλώσει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Στην πρώτη audition της, μάλιστα, είχε αποκαλύψει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε περάσει, το οποίο θα μπορούσε να της στοιχίσει ακόμη και την όρασή της.

“Δυναμική δεν ήμουν πάντα στη ζωή μου γιατί λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας στην ηλικία των 14 ετών. Κόλλησα τοξόπλασμα από μία γάτα και το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό νεύρο με αποτέλεσμα να χάσω την όρασή μου από το αριστερό μάτι. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Για ΄ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο χάνοντας όλη την εφηβική ηλικία μου, τους φίλους, την καθημερινότητά μου. Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή παρ΄όλα αυτά όταν λες σε ένα παιδάκι ότι δεν μπορεί να φάει αλάτι και ζάχαρη και πρέπει να τα κόψει όλα, κάνει παρατυπίες με αποτέλεσμα να φτάσω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν ήθελα να κάνω παρέες και όπως όλα τα παιδάκια από την Αλβανία και εγώ και οι αδελφές μου βιώσαμε τον ρατσισμό.

Το μόνο πράγμα που με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Κατέβηκα σε μία ομάδα χαντμπολ. Τώρα έχουμε το 75%. Δεν μπορείς να εστιάσεις σε πράγματα αλλά μπορώ να κινηθώ στο χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε πράγματα” είχε εξομολογηθεί η Μαρίνα.

 

Η Μαρίνα άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα. 

Η νεαρή μαγείρισσα ήταν μία από τις πιο… αντιπαθητικές παίκτριες για τους χρήστες των social media. Όπως ήταν επόμενο, μόλις οι κριτές ανακοίνωσαν το όνομά της… στήθηκε πάρτι στο Twitter με την αποχώρησή της!

Δες τα καλύτερα tweets:

Read More

And More