MasterChef: Η αδιανόητη ατάκα του Γιάννη στους δημοσιογράφους – Άγριο κράξιμο στο Twitter

Οι ομάδες χωρίστηκαν, οι αρχηγοί έφτιαξαν τα μενού τους και η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef ξεκίνησε! Αρχηγός της μπλε ομάδας πήγε τελικά ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ενώ η κόκκινη επέλεξε ως αρχηγό της τον Γιάννη Αυλωνίτη. Ο Γιάννης καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ήταν ιδιαίτερα νευρικός και συνεχώς ούρλιαζε στους συμπαίκτες τους να κάνουν πιο γρήγορα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις στον παίκτη του MasterChef, με τον Γιάννη στην αρχή να τους απαντά κανονικά και στη συνέχεια να γυρνάει στον συμπαίκτη του και να λέει “Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα”. Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη τι είπε, εκείνος σηκώθηκε και έφυγε…

Όπως καταλαβαίνεις, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του Γιάννη και τον δίκασαν με τα σχόλια τους στα social media. Μάλιστα, απαρατήρητο δεν πέρασε και το… πρόσωπό του, στην αρχή της δοκιμασίας, το οποίο έβγαλε στους χρήστες του Twitter κάτι τρομακτικό!

Δες το βίντεο:

 

Δες τα καλύτερα tweets: 

Read More

And More