MasterChef: Η Μαρία Λαζαρίδου καρφώνει την Μαρίνα Ντεμολλάι – “Θα προτιμούσα να μου ζητήσει προσωπική συγγνώμη”

Η Μαρία Λαζαρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες της, ότι θα προτιμούσε η Μαρίνα Ντεμολλάι να της ζητούσε προσωπική συγγνώμη και όχι μέσα από την τηλεόραση. Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι δεν θα επιδιώξει να επικοινωνήσει με περισσότερους από τους πρώην συμπαίκτες της. 

“Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο καθένας έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα διαφορετικά. Υπάρχουν συμπεριφορές που μου αρέσουν, βγαίνουν οι άνθρωποι και τα αφήνουν όλα πίσω τους και ζητάνε συγγνώμη και πηγαίνουν παρακάτω, υπάρχουν συμπεριφορές από ίδιους ανθρώπους, που αντιφάσκουν.

“Θα προτιμούσα να είναι προσωπική η συγγνώμη παρά να τη δω το πρωί στην τηλεόραση, γιατί έγινε όντως μια συζήτηση. Δεν είμαι του φαίνεσθαι είμαι του είναι, το θέμα είναι προσωπικό. Το θέμα θα μπορούσε να λυθεί και τότε. Μεταξύ μας δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Εγώ έχω ότι οποιοσδήποτε θέλει να είναι κοντά μου μετά το παιχνίδι, μπορεί να είναι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Για μένα είναι όλα περασμένα ξεχασμένα. Υπάρχουν άτομα με τα οποία εγώ δεν θα επικοινωνήσω, αν οι ίδιοι δεν θελήσουν. Είναι πολλά τα άτομα. Σχεδόν όλοι”, ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More