MasterChef: Συγκινεί ο Στέφανος Χίλας για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για την καταγωγή του – «Τρέμω, με έβριζαν συνέχεια»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 21/7 ο Στέφανος Χίλας, στο επεισόδιο του MasterChef.

Ο «παλιός» παίκτης από το MasterChef 5, μίλησε για ένα περιστατικό που συμβεί στο παρελθόν με τον Αλέξανδρο στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, όταν εκείνος του είχε κάνει μπούλινγκ για ένα πιάτο μακαρόνια.

Με αφορμή αυτό, ο Στέφανος με καταγωγή από την Αλβανία, αποκάλυψε το bullying που έζησε στην εφηβεία κι ακόμα τον ταράζει. «Αυτά με ενοχλούν και με πειράζουν ψυχολογικά… σαν παιδί, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου… Να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω. Δεν είναι ωραίο… Έγω ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής. Το έχω ζήσει στο πετσί μου» είπε αρχικά o Στέφανος Χίλας.

«14 και 13 χρονών να κάνω τι; Να πάω να πω στους γονείς μου ότι με πειράζουν για αυτό, για αυτό και για αυτό, ενώ δούλευαν από το βράδυ ως το πρωί για να με ταΐσουν; Δε γίνεται! Τα φορτώνεσαι μέσα σου σαν παιδί και τα κρατάς μέσα σου» , πρόσθεσε ο διαγωνιζόμενος.

Read More

And More