MasterChef: Χτύπημα κάτω από τη ζώνη από τον Διονύση στη Μαργαρίτα – “Αυτά που κάνει είναι ψευτοστρατηγικά”

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef βρίσκονται οι δύο φιναλίστ. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης είναι οι δύο μάγειρες που “επιβίωσαν” στο φετινό κύκλο και έτσι διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 5. 

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν στην Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη ότι η πρώτη δοκιμασία του τελικού θα είναι ομαδική.

Ειδικότερα, στην κουζίνα του reality επέστρεψαν ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος, ο Παύλος και η Μαρίνα, προκειμένου να βοηθήσουν τους φιναλίστ στο μαγείρεμα, αλλά και να κερδίσουν 5.000 ευρώ, εφόσον η ομάδα τους νικήσει.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης κλήθηκαν να επιλέξουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους, με εκείνον να ξεκινά πρώτος, έπειτα από κλήρο. Ακολουθώντας ξεκάθαρα στρατηγική, ο Διονύσης Σαρακίνης διάλεξε πρώτον τον Τζιοβάνι, ο οποίος είναι κολλητός φίλος της συμπαίκτριάς του.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν έκρυψε την ενόχληση και τον εκνευρισμό της και είπε: “Εντάξει, ο Διονύσης εκεί που νόμιζα ότι έχει αλλάξει και έχει συνειδητοποιήσει τι κάνουμε, ότι θέλουμε να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να μαγειρέψουμε με την ψυχή μας, αρχίζει πάλι τα δικά του, τα ψευτοστρατηγικά, γιατί αυτά που κάνει είναι ψευτοστρατηγικά… Δεν ξέρει καν τι του συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο.

Με έχει συγχύσει λίγο! Χωρίς να θέλω να προσβάλω τα άλλα παιδιά, αλλά ήξερε ότι θέλαμε πως και πως να είμαστε μαζί με τον Τζιοβάνι στον τελικό. Ο Τζιοβάνι σίγουρα θα ήθελε να μαγειρέψουμε τελευταία φορά μαζί… Για μένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει, μετανιώνω για όλα τα καλά που έχω πει γι’ αυτόν”.

 

Read More

And More