Survivor 2024: Κατέρρευσε η Μαρία Αντωνά με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη – «Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2024 κέρδισε και χάρηκε το πιο πολύτιμο έπαθλο, εκείνο της επικοινωνίας. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους συντρόφους τους και να δεχθούν κάποια πολύ ιδιαίτερα γι’ αυτούς δώρα από την Ελλάδα.

Όταν ήρθε η σειρά για την Μαρία Αντωνά να λάβει το δικό της πρώτο μήνυμα στο Survivor, αρχικά το δώρο και ύστερα τα λόγια από τον Άρη Σοϊλέδη την έκαναν να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση. «Ανοίγοντας το κουτάκι, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια είδε έναν λούτρινο Τουίτι και ξέσπασε με μιας σε κλάματα.

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο » αναφώνησε η Μαρία Αντωνά.

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι. Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις» είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο μήνυμά του.

 

Όπως ήταν επόμενο, η Μαρία Αντωνά ξέσπασε σε δάκρυα, ακούγοντας τα λόγια του αρραβωνιαστικού της: «Αρούλη μου, σ’ αγαπώ πολύ! Το ξέρεις ότι είσαι ο λόγος που είμαι εδώ! Χαίρομαι πολύ που σε έχω κάνει περήφανο γιατί κάθε φορά, όποτε πάω σε ένα run, πάντα σκέφτομαι εσένα και αυτά που έχεις καταφέρει και εσύ οπότε είναι δύσκολο για μένα αυτό. Πραγματικά όμως χαίρομαι πολύ και να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Read More

And More