Survivor All Star: Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Αρχίζω να έχω δεύτερες σκέψεις»

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star.

Οι παίκτες τις μπλε ομάδας ήρθαν σε διαφωνία, μετά τα παράπονα που εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την ψήφο που δέχτηκε στο συμβούλιο από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο τα μεταξύ τους σχόλια και οι δηλώσεις τους στην κάμερα κρατούν ζωντανή την πρόσφατη κόντρα τους με τον Σάκη Κατσούλη να υποστηρίζει την σύντροφό του.

«Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα. Με όλα αυτά, έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης: «Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου», είπε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star.

Read More

And More