Survivor: To τετ α τετ Μαριαλένας – Σάκη – Η αντίδραση της Χριστίνας και η ατάκα για τον Γιώργο Λιβάνη

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε για πρώτη φορά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχει την πρώτη της μεγάλη και σοβαρή κουβέντα με τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη από τότε που εκείνος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Τα δυο παιδιά που είχαν χωρίσει περίπου τέσσερις μήνες πριν, υπήρξαν ζευγάρι για δυο ολόκληρα χρόνια και μάλιστα πήγαιναν σοβαρά. Μετά τον χωρισμό τους η Μαριαλένα που προχώρησε τη ζωή της κάνοντας μια νέα σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη και λίγο μετά μπήκε στο παιχνίδι. 

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η μοίρα της επιφύλασσε ένα περίεργο παιχνίδι αφού πριν σχεδόν μια εβδομάδα μπήκε στο παιχνίδι ο πρώην σύντροφός της, και μάλιστα όχι μόνος αλλά με μια κοπέλα που είχε ένα φλερτ, την Χριστίνα Κεφαλά.

Ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως έκανε με τη Μαριαλένα μια συζήτηση προκειμένου να τις ξεκαθαρίσει πως ο λόγος που μπήκε δεν είναι για να της δημιουργήσει πρόβλημα και πως σέβεται το γεγονός πως έχει προχωρήσει σε μια νέα σχέση. Και η Μαριαλένα ωστόσο, μιλώντας μετά στις κάμερες μετέφερε όσα συζήτησε με τον Σάκη λέγοντας πως πράγματι βλέπει από εκείνον μια πολύ σωστή συμπεριφορά και πως δεν έχει νιώσει να προσπαθεί να της δημιουργήσει πρόβλημα σε οτιδήποτε.

Η Χριστίνα από την άλλη έχοντας αναπτύξει στο παρελθόν ένα φλερτ με τον Σάκη ένιωσε να μην ενοχλείται τονίζοντας μάλιστα πως δεν νιώθει κάτι ερωτικό για εκείνον. 

Ωστόσο η σχέση Μαριαλένας- Σάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπαίκτες τους με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να σχολιάζουν πως τους έχουν δει να έρχονται αρκετά κοντά αλλά φάνηκαν κάπως προβληματισμένοι καθώς όπως λένε εκείνη μέχρι πρότινος δήλωνε ερωτευμένη με τον Γιώργο (Λιβάνη).

Ο δε Κρις, έκανε και την πρόβλεψή του λέγοντας πως μάλλον θα έχουμε επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι.

Read More

And More