Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος – Το πλέγμα στους κοιλιακούς, το εντυπωσιακό Instagram και η δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι

Κι ενώ το Survivor μετά από σχεδόν 7 μήνες έχει μπει στην τελική ευθεία με τον μεγάλο τελικό να έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου, το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου παρακολουθήσαμε την τελευταία αποχώρηση. Υποψήφιοι ήταν οι τρεις από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες και πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Εκείνος που τελικά αποχώρησε και δεν θα βρεθεί στον ημιτελικό είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Λίγο πριν σβήσει τη δάδα του και αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ο ίδιος είπε: “Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα φύγει σήμερα. Παιδιά, καλή δύναμη εύχομαι. Το Survivor ήταν ένα τέλειο ταξίδι και τώρα νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Ήταν ένα παιχνίδι που με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου, να ζυγίσω τα πράγματα παραπάνω…

Ίσως ο κόσμος καταλάβει ότι πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε και να πω ότι ένα μέρος των απολαβών που έχω πάρει από το παιχνίδι, θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, σε κάποια ιδρύματα που θέλω να ασχοληθώ, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει κάποια εξέλιξη… Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα και αυτά με έχουν κάνει πιο δυνατό”.

Ποιος, όμως, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης;

Ο 29χρονος fashion designer με καταγωγή από την Πάτρα, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της γυναικείας ένδυσης διαθέτοντας τρία καταστήματα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα, έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είναι από τους παίκτες που μπήκαν στο Survivor από τη αρχή του παιχνιδιού και κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή κυρίως λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης. Το εντυπωσιακό του Instagram και οι φωτογραφίες σε εξωτικούς προορισμούς στις οποίες τον βλέπαμε να ποζάρει επιδεικνύοντας τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς, δεν θύμιζαν πολύ την εικόνα που είδαμε τις πρώτες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρότι πρόσεχε πολύ τη διατροφή του και γυμναζόταν αρκετά, είχε επιλέξει πριν μπει στο Survivor να βάλει νήμα στους κοιλιακούς του για να φαίνονται πιο έντονα μια επέμβαση, όμως που οι συνθήκες του ριάλιτι επιβίωσης δε βοήθησαν πολύ στο να πετύχει.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του παιχνιδιού, τον είδαμε να έρχεται κοντά με τον Γιώργο Κόρομι, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τη Σοφία Μαργαρίτη ενώ η “μετακόμιση” της τετράδας αυτής στην κόκκινη ομάδα έδειξε να τον ανακουφίζει αρχικά αφού το κλίμα στους κόκκινους ήταν τεταμένο. Εκεί βέβαια, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία τον έφτανε στο όριά του και στη συνέχεια τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο τσακωνόταν με την πρώτη ευκαιρία. (δες εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον Τριαντάφυλλο)

Δες εδώ ακόμη ένα ξέσπασμα του Γιώργου Ασημακόπουλου εναντίον του τραγουδιστή

Μια από τις πιο επικές στιγμές του Γιώργου Ασημακόπουλου μέσα στο παιχνίδι είναι και ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε την παραμονή του στο Survivor την πρώτη φορά που είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση αφού επέλεξε να λουστεί με νερό που βάπτισε “σαμπάνια” και να διασκεδάσει χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς. (δες εδώ τον επικό πανηγυρισμό του Γιώργου Ασημακόπουλου)

Από τις πιο συγκινητικές του στιγμές ήταν όταν στο συμβούλιο του νησιού μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του αδερφού του περιγράφοντας πόσο τον έχει επηρεάσει όλο αυτό και πόσο τον έχει στιγματίσει παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. (δες εδώ την εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον θάνατο του αδερφού του)

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος σκοπεύει μέρος των χρημάτων που έχει βγάλει από το Survivorv να τα δώσει σε παιδιά που έχουν καρκίνο.

 

Read More

And More