Survivor: Έξαλλη η Μαριαλένα με την είσοδο του πρώην της – “Είναι καραγκιόζης, ξερνάω” – Χαμός στο twitter

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, αφού μπήκε στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην ομάδα της ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης. Ωστόσο, το σοκ δεν σταματάει εδώ για τη δυναμική παίκτρια της μπλε ομάδας, καθώς μαζί του εισέβαλε και η Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία ο ίδιος έκανε σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό τους.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια και χώρισαν πριν από πέντε μήνες. Εκείνη έμεινε άναυδη με την έλευση των δύο παικτών, ενώ εκείνος ήταν cool και άνετος. “Σοκ”, είπε η Μαριαλένα στους συμπαίκτες της χωρίς να κρύψει την ένταση και τον εκνευρισμό της.

“Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες και τους δύο τους ήξερα θέλοντας και μη… Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μας το ξεκαθαρίζει γι’ άλλη μια φορά. Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω… Δεν μπορώ… Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία. Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όσο μπορώ, χωρίς όμως αυτό να μειώσει τη δυναμική της ομάδας και να δημιουργήσω έξτρα προβλήματα. Δηλαδή θα κατεβαίνουμε στους αγώνες κι όλα θα είναι καλά; Ο άλλος που ξέρει ότι είναι η πρώην του στο παιχνίδι και φέρνει και τη νυν του τι καραγκιόζης είναι;”, ήταν τα λόγια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

“Με την Μαριαλένα δεν υπάρχει κανένα θέμα, ίσα – ίσα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Περάσαμε πολύ καλά δύο χρόνια. Δεν υπήρχαν τσακωμοί. Ο καθένας επέλεξε να τραβήξει το δρόμο του, από κοινού έγινε και δεν κρατήσαμε επαφές γι’ άλλους λόγους. Εγώ ασχολούμαι με επιχειρήσεις, ξεκίνησε και εκείνη κάτι δικό της, οπότε ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Αν είχα θέμα δεν θα ερχόμουν εδώ, ήρθα να της δώσω δύναμη και να την ηρεμήσω. Είναι από τις καλύτερες παίκτριες και έχει μέλλον”, ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Το twitter παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την είσοδο των νέων παικτών και την αντίδραση της Μαριαλένας και σχολίασε το συμβάν με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Δες τα tweets:

Read More

And More