Survivor: Όταν η Χριστίνα Κεφαλά έδειξε τα “όπλα” που τη ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες γυναίκες του reality – Απολαυστικό βίντεο

Σε έναν πρωτότυπο μονόλογο προέβη η Χριστίνα Κεφαλά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, το μοντέλο θέλησε να… αποκαλύψει στους τηλεθεατές τα προσόντα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες του reality. 

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά υποστήριξε, ότι σε αντίθεση με τα πολύ γυμνασμένα σώματα των συμπαικτριών της, εκείνη διαθέτει το πιο θηλυκό, με το στήθος της να αποτελεί το… “όπλο” της.

“Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε είμαστε όλα κι όλα έξι κορίτσια. Να μας χαίρονται κιόλας, έτσι; Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε είναι σαν τον Σουγλάκο! Έχουν κοιλιακούς, τρικέφαλους, δικέφαλους, τετρακέφαλους, γλουτούς, φουλ γυμνασμένα σώματα. Η μόνη που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ. Τι να κάνω; Τα μόνα μου όπλα είναι αυτά…”, είπε η Χριστίνα Κεφαλά δείχνοντας το στήθος της. 

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλίθρες, σε λάσπες, τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, πού να πάω η κακομοίρα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More