Winner!

Survivor Τελικός: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Ο πρώην ποδοσφαιριστής που έβαλε γκολ στην καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Το όνειρο του 30χρονου επιχειρηματία έγινε πραγματικότητα, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μετά από περίπου επτά μήνες στον Άγιο Δομίνικο, δεκάδες δοκιμασίες, κακουχίες, πείνα και στιγμές απελπισίας, ο Σάκης Κατσούλης απέκτησε τον τίτλο του νικητή του Survivor 4.

Λίγο μετά τη 1:00 το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός έκανε την αποκάλυψη και ο Σάκης Κατσούλης δεν έκρυψε την τεράστια χαρά και τη συγκίνησή του! Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι οι παίκτες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν, ενώ οι γονείς και οι φίλοι του άρχισαν τους πανηγυρισμούς.

Έχοντας αγκαλιά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: “Όταν λέμε ότι στήριξε, στήριξε. Δεν το λέμε για το τρόπαιο, αυτό ένιωσα, αυτό είπα. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου. Σε αυτό το παιχνίδι περνάνε έτσι οι μέρες που δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά αντιμετωπίζεις την κάθε ημέρα ξεχωριστά, προσπαθείς να επιβιώσεις και οι σκέψεις σου μένουν εκεί.

Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε ξανά μαζί, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω να φύγει από τη ζωή μου, γι’ αυτό κρατάει το τρόπαιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου”.

Ποιος είναι ο 30χρονος νικητής του Survivor 4;

Ο 30χρονος επιχειρηματίας, έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ τον περασμένο Φεβρουάριο. Πού να φανταζότανε άραγε τότε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι θα έπεφτε επάνω στον πρώην σύντροφό της.

Γεννημένος στο Αλιβέρι Εύβοιας, από μικρός ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Η καριέρα του ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια όταν βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την πορεία  του σε ομάδες Β΄ Εθνικής συμμετέχοντας στην Εθνική Ελπίδων. Ένας σοβαρός τραυματισμός ωστόσο, στοίχισε την καριέρα του στα γήπεδα. Ο Σάκης Κατσούλης άλλαξε ριζικά τις προτεραιότητές του. Σε νεαρή ηλικία, ξεκίνησε μια νέα καθημερινότητα στην Αθήνα, όπου και μετακόμισε, προκειμένου να σπουδάσει Φυσικοθεραπεία.

Ο επιχειρηματίας, Σάκης Κατσούλης που έκλεψε την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης δύο χρόνια πριν τη συμμετοχή του στο Survivor ερωτεύεται την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία ξεκινά μια νέα περίοδο για την προσωπική του ζωή. Παράλληλα γυρίζει σελίδα και στην επαγγελματική του πορεία, μπαίνοντας για τα καλά στον επιχειρηματικό κόσμο, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα με είδη ένδυσης. Σάκης και Μαριαλένα ζουν ένα δυνατό love story ενώ σύντομα αποφασίζουν να μοιραστούν την καθημερινότητά τους κάτω από την ίδια στέγη.

Ο χωρισμός έρχεται στο τέλος του 2020 εκεί όπου η Μαριαλένα θα ετοιμάσει τις αποσκευές της, προκειμένου να ζήσει τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο. Η 25χρονη παίκτρια του Survivor λίγους μήνες μετά θα έρθει αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, όταν ξαφνικά μπροστά της θα βρεθεί ο Σάκης Κατσούλης ως νέος παίκτης του Survivor 4.

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό έκανε τον απολογισμό της μιλώντας φυσικά για τον 30χρονο επιχειρηματία: “Όταν ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι είχα πάθει ένα σοκ. Τον έβριζα όπου στεκόμουν. Δεν ήθελα με τίποτα να είναι στο παιχνίδι. Και τώρα φτάσαμε στο σημείο που το Survivor μας έφερε τόσο κοντά που ήρθε η στιγμή να θέλει να πάρει και τη θέση μου στον τάκο. Κάτι το οποίο πραγματικά με εξέπληξε”.

Το ειδύλλιο που ξαναφούντωσε (;) και ο σιωπηλός ρόλος του Γιώργου Λιβάνη

Η συμμετοχή τους μάλιστα στο Survivor χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως… σενάριο με δυο αρκετά πετυχημένους πρωταγωνιστές, αν σκεφτεί κανείς την αναπαραγωγή που είχαν οι σκηνές από το reality στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Σε guest ρόλο ο Γιώργος Λιβάνης, ο 29χρονος τραγουδιστής ο οποίος φημολογείται πως έζησε τον δικό του έρωτας δίπλα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν εκείνη μπει στο reality επιβίωσης.

Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και συγγενείς του Σάκη και της Μαριαλένας κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την πιθανή επανασύνδεσή τους.

“Ο Σάκης πριν μπει στο παιχνίδι δεν έβλεπε survivor. Ο Σάκης είχε δηλώσει ότι πάει στο survivor να βοηθήσει την μπλε ομάδα και την Μαριαλένα, την οποία ξέρει πάρα πολύ καλά και ότι μπορεί να της δώσει το κίνητρο να ανέβει αγωνιστικά ακόμα περισσότερα γιατί πιστεύει πολύ σ΄ εκείνη”, δήλωσε η αδερφή του Σάκη λίγο πριν το μεγάλο τελικό, μιλώντας στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα.

Ας θυμηθούμε τις πιο έντονες στιγμές του Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4:

Φωτογραφίες τελικού: Πέτρος Χόντος

Read More

And More