Survivor Τελικός: Ο Ηλίας Μπόγδανος βγήκε δεύτερος – Η ροκ ζωή και ο έρωτας με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου του GNTM

Το βράδυ της Δευτέρας 5/7 το Survivor ολοκλήρωσε την πορεία του μετά από επτά περίπου μήνες. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο reality επιβίωσης. 

Μπορεί να μη κέρδισε το φετινό Survivor, ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος έχει κερδίσει στην αγάπη… Στον αποψινό τελικό, μάλιστα, στο πλευρό του βρισκόταν και η κούκλα σύντροφός του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για τον αγαπημένο της. (Δες εδώ περισσότερα)

“Όταν φτάνω μέχρι εδώ έχω ζήσει όλη αυτή την εμπειρία. Για μένα το έπαθλο είναι όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Τώρα ξεκινάει το καλό. Τα λεφτά είναι υλικά. Ο Σάκης το αξίζει 100%. Ήταν ο καλύτερος παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος” ανέφερε συγκινημένος ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Τα τελευταία χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη, κυρίως μέσα από guest εμφανίσεις αλλά και συμμετοχές σε λαμπερά show. Ο Ηλίας Μπόγδανος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF του ANT1, μη μπορώντας φυσικά να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν λίγους μήνες μετά.

Ποιος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Survivor:

Γεννημένος στην Αθήνα, από μικρή ηλικία εξέφρασε την αγάπη του για τη μουσική. Είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, η οποία συστήθηκε στο ροκ αρχικά κοινό το 2014. Οι INCO έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με δημοφιλή ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ειδικά για αυτούς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Την άνοιξη του 2020 ο Ηλίας Μπόγδανος βγαίνει από τα νερά του, παρουσιάζοντάς μας το καλλιτεχνικό του ταλέντο, μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF του ANT1 αλλά και τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του επί σκηνής.

Το 2021 είναι η χρονιά – σταθμός στη ζωή του.

Η σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (πρώην παίκτρια GNTM) μετρά λίγο καιρό, όταν εκείνος θα δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του Survivor. O Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει τη σχέση του, ανεβάζοντας στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την Αλεξάνδρα του, ενώ στη συνέχεια μαζεύει τις αποσκευές του για τον Άγιο Δομίνικο.

“Φυσικά και μου λείπει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνον. Πιστεύω έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή επιλογή που πήγε στο παιχνίδι. Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor ήταν ένα σοκ, γιατί έγινε και τελευταία στιγμή. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, αλλά με το που μου το είπε το πρώτο πράγμα που είπα ήταν “πήγαινε, θα σε βοηθήσει σε πολλούς τομείς και είναι και μια πολύ καλή περίοδος”, δήλωσε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Open.

Αρχικά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συμμετοχή του στο reality επιβίωσης θεωρήθηκε αρκετά cool, με τον ίδιο να κερδίζει τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον του κοινού. Φτάνοντας στο μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού, ο Ηλίας Μπόγδανος “έσπασε” μπροστά τους συμπαίκτες του και στις κάμερες, αποκαλύπτοντας την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

“Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, πριν περίπου δέκα χρόνια, είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα. Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσω”, αποκάλυψε πρόσφατα σε ένα από τα τελευταία Συμβούλια του Νησιού, μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ή αλλιώς, το “καλό παιδί” του φετινού Survivor για πολλούς είναι πλέον έτοιμος για την επιστροφή στην οικογένειά του, αλλά και τη νέα του καθημερινότητα δίπλα στο κορίτσι του.

Δες φωτογραφίες της κούκλας συντρόφου του:

Ο φιναλίστ του Survivor είχε ωστόσο και αρκετές έντονες σκηνές κατά τη διάρκεια του Survivor…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

Read More

And More