Αφροδίτη Σκαφίδα: Η σχέση με τον Πύρρο Δήμα, η φιλία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και η συμμετοχή στο Survivor All Star

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star. Η αθλήτρια στίβου η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Πύρρο Δήμα συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης το 2019.

Δύο χρόνια μετά η Αφροδίτη Σκαφιδά βρέθηκε στο επίκεντρο των ψυχαγωγικών εκπομπών με την αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του Πύρρου Δήμα έγινε σε πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου. 

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη είναι 39 ετών με καταγωγή από την Αθήνα. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Skafida OLY (@afroditi_skafida)

Επίσης έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ: Πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα, Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ κ.α. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο Survivor, όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα. Η δυνατή παίκτρια κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

«Η Αφροδίτη είναι μια αθλήτρια δυναμική και αυθόρμητη που θέλει να φτάνει συνεχώς το εαυτό της στα όρια του» έγραφε στο βιογραφικό της για το Survivor 3.

Η φιλία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

«Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου», είδε δηλώσει η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Δεν θα ήθελα να βρεθούμε μαζί με τον Πύρρο Δήμα στο παιχνίδι»

Λίγο πριν τη συμμετοχή της στο Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day.

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα να βρεθούμε μαζί (με τον Πύρρο Δήμα) στο Survivor, θα με άγχωνε σε περίπτωση που θα ήταν προτεινόμενος, επίσης εάν δεν κέρδιζε θα στεναχωριόμουν, όπως και αν δεν θα έτρωγε», απάντησε για το ενδεχόμενο να συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι.

«Για να βρίσκομαι εδώ σημαίνει πως στηρίζει την απόφασή μου. Είναι μια απόφαση μεγάλη, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός, οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε. Εννοείται πως θα μου λείψει, όλοι θα μου λείψουν και οι συγγενείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι», ήταν οι δηλώσεις της πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού:

Read More

And More