Αγάπη Παράνομη: Το twitter υποκλίθηκε στο φινάλε της σειράς – «Μια σύγχρονη αρχαία τραγωδία»

Φινάλε για τη σειρά της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη  με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, στον ρόλο της Διαμάντως και του Θεαριανού αντίστοιχα.

Αγάπη Παράνομη – Όσα είδαμε στο φινάλε της σειράς

Ο Γιώργης (γιος Διαμάντως – Θεριανού) κληρώνεται και υποχρεώνεται να φύγει για τον Στρατό. Για να αποσοβηθούν τα σχόλια από το χωριό, η Διαμάντω συνάπτει μια άτυπη συμφωνία με τη Χρυσαυγή, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στη στέγη των πεθερικών της.

Το μοιραίο δεν αποφεύγεται και η Χρυσαυγή γίνεται θύμα βιασμού από τον πεθερό της. Όταν διαπιστώνει την εγκυμοσύνη της, πάει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά την τελευταία στιγμή κάτι τελευταίο την κρατάει στη ζωή: μια ανάμνηση του Γιωργή. Ωστόσο, περιφέρεται πια σαν μια ζωντανή νεκρή.

Η Χρυσαυγή, με τη βοήθεια της Διαμάντως -η οποία εντέλει τη συμπονά, γεννάει κρυφά ένα αγοράκι και η ίδια πεθαίνει από εκλαμψία. Ο Θεριανός απομένει ολομόναχος και εξόριστος από την κοινωνία και την οικογένειά του.

Το νεογέννητο αγόρι, καρπός του εγκληματικού πάθους με τη νύφη του, πεθαίνει κι εκείνο στην αγκαλιά του. Ό,τι άγγιξε η αρρώστια του Θεριανού πέθανε πριν καλά-καλά να ανθίσει.

Αγάπη Παράνομη

Η σειρά της Ελένης Ζιώγα σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη καθήλωσε τους τηλεθεατές της ΕΡΤ οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More