Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Χαμός στο Διαφάνι! Η Ασημίνα μένει έγκυος – Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στις “Άγριες Μέλισσες“!

Η αγαπημένη σειρά του ANT1 έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού κάθε βράδυ περιμένει με ανυπομονησία να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Η οικογένεια Σταμίρη βρίσκεται γι’ ακόμα μια φορά στο επίκεντρο, αφού μετά την επιστροφή της Ελένης, η άφιξη της Δρόσως στο χωριό έχει ανατρέψει τις ισορροπίες. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού ένα γεγονός θα ταράξει γι’ ακόμα μια φορά τις ζωές τόσο των αδελφών Σταμίρη όσο και των Σεβαστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Το Πρωινό” και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα ο Νικηφόρος θα βάλει ένα δικό του πρόσωπο, τον Σωτήρη, να παρακολουθήσει την Ασημίνα και τον Μπάμπη και τα νέα που θα πάρει δεν θα είναι καλά. Στο άκουσμα αυτών, λοιπόν, ο Νικηφόρος τρελαίνεται γιατί φοβάται ότι θα χάσει τη γυναίκα της ζωής του και έτσι φτάνει στα άκρα.

Συγκεκριμένα, βρίσκει τον Μπάμπη και τον απειλεί να σταματήσει να έχει κάθε σχέση με την Ασημίνα. Η συζήτηση των δύο ανδρών θα εξελιχθεί σε μια έντονη μονομαχία με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να τον απειλήσει κρατώντας περίστροφο. Το γεγονός ωστόσο που έρχεται για να κλονίσει τα δεδομένα είναι η εγκυμοσύνη της Ασημίνας. Η ίδια μένει έγκυος και το παιδί είναι του Μπάμπη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More