Άγριες Μέλισσες: Σάρωσαν στην τηλεθέαση παρά την εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδη στο Big Brother

To βράδυ της Παρασκευής είχαμε το Live Show του Big Brother γνωρίζοντας ότι η παίκτρια Χριστίνα Ορφανίδη θα έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Και πράγματι η Χριστίνα με όσα εξομολογήθηκε για το ροζ βίντεο που διαρρεύσει ο πρώην σύντροφός της για να την εκδικηθεί οι τηλεθεατές δεν ξέχασαν τη μεγάλη τους αγάπη, τις Άγριες Μέλισσες που σάρωσαν στους δείκτες της τηλεθέασης. Η ομολογία της Ελένης Σταμίρη ότι δολοφόνησε τον Σέργιο Σεβαστό, εκτόξευσε την τηλεθέαση

Σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα της Nielsen οι Άγριες Μέλισσες έφθασαν μέσο όρο στο 26,3% στο δυναμικό κοινό κάνοντας pic σε τέταρτο 31,2 ενώ στο σύνολο του κοινού έφθασαν μέσο όρο 28, 3% με pic σε τέταρτο το 33,7!

Το Big Brother στον ΣΚΑΪ  έφθασε σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το 20% ενώ στο σύνολο του κοινού έφθασε σε τέταρτο το 20,1%. Ο μέσος όρος τηλεθέασης του show, έφθασε το 15,3 στο σύνολο του κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος τηλεθέασης του live του Big Brother, έφθασε το 16,1%!

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Read More

And More