Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Τρίτη – Ο Δούκας πετάει την Πηνελόπη έξω απ΄το σπίτι – Η Δρόσω θ΄ακολουθήσει την Ελένη ή τον Τάκη;

Μετά τη συγκλονιστική συνάντηση Δρόσως Ελένης μετά από έξι χρόνια και μετά το σοκ της Ελένης, το βράδυ της Τρίτης μας περιμένει άλλο ένα δυνατό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες, με το Λάμπρο να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το Μάνο Βόσκαρη!

Η άρνηση του Συνεταιρισμού ν’ αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας ήρθε για να μείνει! Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του.

Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του, σε μια καινούρια ζωή. Η Δρόσω θ’ ακολουθήσει κάποιον από τους δυο ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;

Read More

And More