Άκης Πετρετζίκης: Είναι στα καλύτερά του! Μάθε το γιατί…

Ε ναι ,λοιπόν, είναι στα καλύτερά του! Ε ναι ,λοιπόν, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και του φαίνεται…

Ο λόγος για τον ‘Ακη Πετρετζίκη, ο οποίος αυτή την εποχή πετά στον έβδομο ουρανό και πιο συγκεκριμένα στον έβδομο, τηλεοπτικό ουρανό.

Εκτός από το “Bake of Greece” στο οποίο συμμετέχει και η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει την διαφορά, την διαφορά κατάφερε να κάνει και με την προσωπική του πρεμιέρα.

Με την πρεμιέρα της εκπομπής του στον Alpha, “Kitchen Lab”, μιας και ο γνωστός chef… αυτή τη σεζόν άνοιξε το εργαστήρι μαγειρικής του στην Κάντζα και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος; Δημιουργήθηκε κοσμοσυρροή…

Η έναρξη των νέων εκπομπών του στον Alpha εννοείται πως κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κερδίσει την προτίμησή τους, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, ο Άκης μας καλωσόρισε και πάλι το «Kitchen Lab», όπου στην πρεμιέρα της εκπομπής παρουσίασε δύο νόστιμες και οικονομικές συνταγές, και το κοινό τον «αντάμειψε».

Το «Kitchen Lab» κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε ποσοστό 19,3 % (501.000 τηλεθεατές), όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 όπου άγγιξε το 18,8%, στη ζώνη προβολής του.

Ιδιαίτερη απήχηση είχε σχεδόν σε όλα τα γυναικεία κοινά, όπου κράτησε την πρώτη θέση, με πιο «φανατικές» τις γυναίκες ηλικίας 45-64 όπου σημείωσε 26,7% και τις γυναίκες ηλικίας 18-54 με ποσοστό 22,4%. Ωστόσο, υψηλή τηλεθέαση άγγιξε και στα ανδρικά κοινά ηλικίας 25-44 και 45-64,με ποσοστά 16,8% και 15,2% αντίστοιχα, που του χάρισαν επίσης την πρωτιά.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός, ότι την πρεμιέρα του «Kitchen Lab» είδαν πάνω από 1.123.000 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό.

Γι΄ αυτό σου λέω ο ‘Ακης είναι στα καλύτερά του και του… φαίνεται! Μιλάμε με… αποδείξεις.

 

Read More

And More