Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η αντίδραση του ζευγαριού στο ενδεχόμενο γάμου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μίλησαν στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση τους, το Survivor All Star αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε πως δεν έχει δεχτεί ακόμη πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor All Star, κάτι που όπως λέει είναι «τιμητικό» να σου συμβεί.

«Επειδή η εμπειρία μου με το Survivor είναι πρόσφατη, πρέπει να ζυγίσω πολλά πράγματα για να ξαναπάρω μέρος» δήλωσε ο επιχειρηματίας, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να συμπληρώνει ότι «δεν μπορώ να απαγορεύσω στον Στάθη να πάει. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι και ενθουσιάζομαι με όλο αυτό το concept γιατί έχει περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θυμάμαι σαν χθες τον τελικό του Survivor. Οπότε δεν τρελαίνομαι».

Σχετικά με τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε πως θα προτιμούσε να τον δει ως παίκτη και όχι ως παρουσιαστή, όπως ακούγεται. «Ο Γιώργος Λιανός υπερκαλύπτει το κομμάτι της παρουσίασης», σημείωσε ο Στάθης Σχίζας.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον, η αντίδραση του ζευγαριού στην κάμερα είναι… επική! «Κόψε την κάμερα. Κόψτη» είπε με χαμόγελο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ ο Στάθης Σχίζας πρόσθεσε με χιούμορ: «Τώρα μου το χαλάς!».

Διάβασε επίσης εδώ:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η μετακόμιση και η νέα καθημερινότητα του ζευγαριού

Read More

And More