Αναστασία Περράκη: «Με την κόρη μου είμαστε σε φάση ανταγωνισμού» – Οι δηλώσεις για τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα

Η Αναστασία Περράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά μιλώντας για την πορεία της στο modeling, την προσωπική της ζωή δίπλα στον Χρήστο Μπίρμπα αλλά και την 14χρονη κόρη της.

«Είμαστε μαζί επτά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς. Έχει κάνει πράγματα στη μόδα, είναι γνωστό μοντέλο, έχει προσπαθήσει αρκετά στο εξωτερικό και είναι δύσκολα έξω, πάρα πολύ.

Η πρώτη μας γνωριμία ήταν πριν πολλά χρόνια γιατί εμφανιστήκαμε στο ίδιο σόου κι εγώ περπατούσα μπροστά του, οπότε πιάσαμε ψηλή κουβέντα», είπε για την σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα ο οποίος φέτος βρίσκεται σε ρόλο coach στο GNTM.

«Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ υποστηρικτικοί, αυτά είναι πολύ σημαντικά, ο έρωτας φεύγει και ξανάρχεται πιστεύω», πρόσθεσε για τον σύντροφό της.

Αναστασία Περράκη – «Η κόρη μου περνά την εφηβεία με εξάρσεις»

Για την κόρη της η οποία βρίσκεται στην εφηβεία η Αναστασία Περράκη ανέφερε: «Σε ένα μήνα η κόρη μου μπαίνει στα 14, είμαστε στην εφηβεία και το περνάμε με τις εξάρσεις και νεύρα, με όσα έχει μια εφηβεία. Στην παιδική ηλικία δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τώρα υπάρχει ένας διάλογος, άσχετα αν υπάρχει κόντρα κάποιες φορές, αλλά υπάρχει διάλογος».

Για τις σχέσεις της κόρης της με τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα: «Με τον Χρήστο μια χαρά είναι οι σχέσεις της. Εκείνος την συμβουλεύει, της λέει πράγματα, κάποιες φορές τον ακούει, κάποιες όχι. Εδώ της λέω  πράγματα εγώ και νευριάζει. Γενικά είμαστε σε φάση ανταγωνισμού, έτσι δεν ήμασταν όλοι στην εφηβεία;» είπε η Αναστασία Περράκη στο Πρωινό μας.

Read More

And More