Άννα Κορακάκη: «Θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια» – Η απάντηση στα σχέδια γάμου

Μία ακόμα διάκριση κέρδισε η Άννα Κορακάκη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών. 

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Μαρία Παπαϊωάννου για την υπερηφάνεια και την ανακούφιση που βίωσε μετά τη διάκρισή της, ενώ δεν δίστασε να περάσει σε μια προσωπική εξομολόγηση για την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει.

«Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Κάθε φορά βέβαια είναι ξεχωριστό, γιατί κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Πολύ μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και μεγάλη ανακούφιση», είπε η Άννα Κορακάκη.

Εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι η Άννα Κορακάκη είπε: «έλεγα ότι για εμένα η επιτυχία είναι να πας στον τελικό, από εκεί και πέρα είναι άλλη ιστορία. Στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχει αποτυχία».

 Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, ο οποίος έχει και χρέη προπονητή, είπε: «Είναι δύσκολο, προσπαθείς όσο μπορείς να κρατήσεις τον επαγγελματικό στόχο και να κάνεις focus στη δουλειά».

Για την προσωπική της ζωή: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε έξι μήνες, σίγουρα ο γάμος είναι κάτι που δεν βιαζόμαστε, θα γίνει κάποια στιγμή εννοείται, απλά δεν υπάρχει βιασύνη. Προτεραιότητα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μετά θα μπουν άλλες προτεραιότητες γιατί θέλω να κάνω δική μου οικογένεια».

Read More

And More