Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά πρώτη φορά για τον τσακωμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο στα παρασκήνια του «Όλα Λάθος»! (video)

Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά πρώτη φορά για τον τσακωμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο στα παρασκήνια του «Όλα Λάθος»! (video) | tlife.gr

Το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής Happy Day,  η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πώς ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Άννα Μαρία Βέλλη σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα του «Όλα Λάθος» στο Open Beyond. Αιτία, φαίνεται πώς είναι η θέση στο τραπέζι και ο ρόλος της Άννας Μαρίας, σε σχέση με όσα υποτίθεται ότι είχε συμφωνήσει εκείνη και το κανάλι. Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και έβαλε τέλος στην όποια παραφιλολογία.

«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Δεν ωρύομαι και δε φωνάζω. Διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό με την καρέκλα. Διαφώνησα με τον Πέτρο για κάτι με ένα αστείο που έκανα στο διάλειμμα. Ο Πέτρος μου είπε πως οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ. Είναι μια φράση αυτή που εμένα μου ανάβει τα μηνίγγια. Θεωρώ πως είναι αρκετά σεξιστικό ως σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι. Το συζητήσαμε και όλα καλά. Τώρα ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου. Δεν άλλαξε η καρέκλα μου. Δεν πιαστήκαμε μαλλί με μαλλί. Στο τέλος είπα μην ορκίζεσαι ότι θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα γιατί το χιούμορ μου είναι ειρωνικό. Το είπα ειρωνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more