Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι… απίστευτες δηλώσεις για Ευθυμιάδη, Σταυροπούλου! «Ο Θανάσης ήταν καβαλημένος»

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι… απίστευτες δηλώσεις για Ευθυμιάδη, Σταυροπούλου! «Ο Θανάσης ήταν καβαλημένος» | tlife.gr

Στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Άννα Παναγιωτοπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη περίοδο του Dolce Vita και τη συνεργασία με τον Θανάση Ευθυμίαδη, τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τις υποκριτικές δυνατότητες της Βίκυς Σταυροπούλου!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον Θανάση Ευθυμιάδη στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε πως “μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση”.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της μοιάζει μοναδική! “Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός”!

Πηγή: zappit.gr

READ more