Απίστευτο: Χθες το βράδυ μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η εκπομπή για την φετινή Eurovision και δεν την είδε κανείς!

Έγινε κι αυτό! Ποιο; Μα το να βγει στον αέρα μέσα από την ΕΡΤ η κλασική, παραδοσιακή εκπομπή για την Eurovision και να μην την δει κανείς! Ναι, χθες το βράδυ βγήκε στον αέρα αυτή η γνωστή βραδιά, που κάθε χρόνο προηγείται του διεθνή, μουσικού διαγωνισμού για να γνωρίσουμε τους υποψήφιους και τα τραγούδια, ή τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει και αλήθεια ,όμως, δεν την είδε κανείς!

Ναι, αυτή η βραδιά που μία φορά κι έναν καιρό έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπάνε κόκκινο, χθες ήρθε αθόρυβα, έπαιξε αθόρυβα κι έφυγε αθόρυβα, σαν να μην έγινε ποτέ!

Και για να καταλάβεις λατρεμένη το… πόσο κανείς δεν είδε την Eurovisionική εκπομπή, “Στο δρόμο για τη Λισαβόνα”, ένα σου λέω ένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης του εν΄λόγω προγράμματος έφτασε κατά μέσο όρο το 2,2%.

Άσχετο, αλλά είναι να απορεί κανείς… Είναι να απορεί κανείς για το πόσο απαξιώνουν οι ίδιοι οι ΕΡΤικοί την Eurovision! Για το πόσο την… σνομπάρουν. Μία διοργάνωση η οποία θα μπορούσε να τους αποφέρει αστρονομικά έσοδα – όπως γινόταν κάποτε -, στα οποία ,όμως, πλέον γυρίζουμε την πλάτη γιατί είμαστε απίστευτα… large!

Κι επίσης είναι να απορεί κανείς, γιατί τελικά και φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος στην Eurovision, αφού κατ΄ουσίαν την φτύνουμε ή μάλλον την… φτύνουνε κατάμουτρα. Με το ζόρι δεν γίνεται!

Πάντως, η χθεσινή εικόνα της ΕΡΤ ήταν για τον κάλαθο των αχρήστων. Αυτό που είδαμε, όσοι το είδαμε, ήταν εικόνα τριτοκοσμικής τηλεόρασης. Κρίμα!

 

Read More

And More