Άρης Σοϊλέδης: «Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, να τα βάλει μαζί μου, δεν επιτρέπω να μιλούν για τη γυναίκα μου»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Πέμπτης 11/11 ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά, ενώ αποκάλυψε αν θα λάβει μέρος στο All Star Survivor.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα, δεν θα ήθελα να το σχολιάσω καθόλου. Δεν είναι προσωπικό θέμα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η Μαρία δεν ήταν μέρος αυτού του παιχνιδιού. Μέρος του παιχνιδιού ήμουν εγώ», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Και συνέχισε: «Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, μπορεί να τα βάλει μαζί μου και να μιλάει για μένα όσο θέλει και να λέει ότι θέλει. Για τη γυναίκα μου δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει. Και αν κάποιος πει κάποιο ψέμα, από εκεί και πέρα θα τα αναλάβει όλα ο δικηγόρος μου, το έχω ξεκαθαρίσει αυτό».

Όσον αφορά το Survivor All Star, ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε: «Από τη Μαρία εξαρτάται το αν θα πάω; Δεν έχει αν θέλει ή αν δεν θέλει. Οι αποφάσεις είναι κοινές, μαζί τα συζητάμε και μαζί αποφασίζουμε. Δεν είναι τι θα πει η Μαρία ή ο Άρης. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και αν είναι όλα θετικά, θα πάω, αλλιώς δεν θα πάω».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Read More

And More