Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στον Τριαντάφυλλο για την “γκάφα” της μητέρας της στο J2US

Ένα λάθος της Βίκυς Σταυροπούλου στον αέρα του live στο J2US το περασμένο Σάββατο στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός και κριτής του show μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο.… Γαρύφαλλο. (Δες εδώ την γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου).

Και μπορεί η Βίκυ Σταυροπούλου να ζήτησε αμέσως συγγνώμη και μάλιστα όχι μια αλλά πολλές φορές, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως ενοχλήθηκε πολύ και μιλώντας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”  τόνισε πως το θεωρεί πολύ φθηνό στα 43 του να πρέπει να αποδείξει ποιος είναι και τι κάνει. (Δες εδώ όλα όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος για τη γκάφα της ηθοποιού).

Σήμερα, η κόρη της ηθοποιού μέσα από την εκπομπή της θέλησε να εκφράσει της δική της άποψη υποστηρίζοντας τη μητέρα της και χαρακτηρίζοντας υπερβολική την αντίδραση του τραγουδιστή.

«Εμένα δεν σας κρύβω ότι… ρε παιδί μου too much, υπερβολή όλη αυτή η παρεξήγηση. Εμένα ξέρετε πόσοι άνθρωποι με λένε Δάφνη; Μπορεί, όντως, να είναι ένας άνθρωπος σπουδαιότατος μουσικά, αλλά τώρα και να γίνει ένα μπέρδεμα… Νομίζω είναι τσίτα, γιατί και στην εκπομπή που πήγε την επόμενη μέρα το συνέδεσε με αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα με την Δέσποινα, ότι δεν είναι τυχαίο. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου», η Δανάη Μπάρκα είπε χαριτολογώντας: «Έτσι είπε για το παιδάκι της μάνας μου; Να με χαίρεται η μαμά μου» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

 

 

Read More

And More