Δευτέρα με… 9+1 πρεμιέρες: Όλα όσα θα δούμε αύριο στην τηλεόραση

Πλούσιο το πρόγραμμα των καναλιών και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και σειρές κάνουν πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους μήνες. Οι προετοιμασίες ήταν όλο αυτό το διάστημα πυρετώδεις, ώστε όλα τα ενημερωτικά προγράμματα να είναι έτοιμα στις αρχές του Φθινοπώρου.

Παρουσιαστές που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και νέα πρόσωπα θα βρεθούν στα ανανεωμένα τηλεοπτικά πλατό των καναλιών για να προσφέρουν στους τηλεθεατές τόσο ενημέρωση όσο και ψυχαγωγία. Παράλληλα τόσο νέα προγράμματα, όσο και αγαπημένα, από προηγούμενες χρονιές, reality παιχνίδια έρχονται με στόχο να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω όλα τα προγράμματα που θα ξεκινήσουν αύριο, 6 Σεπτεμβρίου.

Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει για 31η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1 με την επιτυχημένη και μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης “Καλημέρα Ελλάδα”. Από αύριο και καθημερινά από τις 6:00, ο Γιώργος Παπαδάκης με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, έρχεται μαζί με τη δημοσιογραφική του ομάδα φέρνοντας στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.

Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha

Το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στον Alpha και τη νέα σεζόν σε νέα ώρα. Η αγαπημένη πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που ξεκίνησε πριν από 9 τηλεοπτικές σεζόν, έρχεται να χαρίσει χαμόγελο και καλή διάθεση στους τηλεθεατές στο ξεκίνημα της ημέρας. Έτσι από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 7:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τους συνεργάτες της, Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστα Φραγκολιά, Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη και Λευτέρη Μητσόπουλο, έρχονται να μας παρουσιάσουν όλες τις lifestyle ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς showbiz και να μας μεταδώσουν την θετική τους ενέργεια.

Mega Καλημέρα” με την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη τη φετινή σεζόν έρχεται στην πρωινή ζώνη του Mega με την εκπομπή “Mega Καλημέρα” προσφέροντας ενημέρωση και ψυχαγωγία στους τηλεθεατές. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, θα μας καλημερίζει καθημερινά στις 7:50 στο Mega. Ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο με αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz σε συνδυασμό με την τρέχουσα επικαιρότητα. Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός, ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με την παρέα της εκπομπής “Το Πρωινό” κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στον ANT1 σε νέα ώρα. Φέτος το Πρωινό θα ξεκινά στις 9:50 και θα κρατάει συντροφιά καθημερινά στους τηλεθεατές για 9η συνεχόμενη χρονιά. Μια εκπομπή με ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα και συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα έχουν δίπλα τους τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Επίσης, στην παρέα του “Πρωινού”, συνεχίζει ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας. Η Λίτσα Πατέρα θα ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για τις αστρολογικές της προβλέψεις δίνοντας και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο. Ο Πέτρος Συρίγος μοιράζεται γευστικές συνταγές. Στην πρωινή παρέα εισέρχεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Γρηγόρης Μπάκας, υπεύθυνος ρεπορτάζ, θα παρουσιάζει αποκλειστικές συνεντεύξεις, ενώ το δικό του στίγμα δίνει και ο Θάνος Μακρογαμβράκης με ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις. Επιπλέον την παρέα του Πρωινού συμπληρώνει και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης.

“Ποιος είναι πρωινιάτικα;” με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open

Η Μπέττυ Μαγγίρα τη νέα σεζόν παίρνει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του Open. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή “Ποιός είναι πρωινιάτικα;” στις 9:50 κρατώντας καθημερινά τα πρωινά συντροφιά στους τηλεθεατές. Μαζί της θα βρίσκονται ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος, η Μαρία Αντωνά, η Αθηνά Αφαλίδου και ο Κυριάκος Μελάς.

Πάμε Δανάη με την Δανάη Μπάρκα στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται και τη νέα σεζόν με θετική ενέργεια και καλή διάθεση στο Mega. Η εκπομπή “Πάμε Δανάη” κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 10:50 και θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Επίσης η Βίκυ Παγιατάκη θα είναι η αστρολόγος της εκπομπής.

Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha

Tο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στον Alpha από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και καθημερινά σε νέα ώρα στις 14:50. Για δεύτερη σεζόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η εκπομπή επικαιρότητας με τη σύγχρονη αισθητική και τη μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου, επιστρέφει στον Alpha. Γεγονότα που συγκλονίζουν και πράξεις που συγκινούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Στούντιο 4” με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνουν πρεμιέρα με την νέα ψυχαγωγική εκπομπή “Στούντιο 4” την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ1. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:00, η Νάνσυ και ο Θανάσης θα μας ενημερώνουν για θέματα που μας απασχολούν και θα συζητούν για όλα όσα μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία. Στο σπίτι τους καθημερινά θα φιλοξενούνται φίλοι και γνωστοί, ενώ dj θα δίνει τον ρυθμό με τη μουσική της.

«Μίλησε μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο Open

Η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα έρχεται κάθε απόγευμα στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN με την εκπομπή “Μίλησέ μου”. Η κοινωνική εκπομπή του Open κάνει πρεμιέρα στις Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:45. Οι προσωπικές ιστορίες και οι προβληματισμοί των τηλεθεατών θα προβάλλονται και θα συζητούνται με ειδικούς καλεσμένους ενώ θα προτείνονται χρήσιμες συμβουλές για όσους βιώνουν ανάλογες καταστάσεις.

Σασμός” στον Alpha

Η νέα ερωτική δραματική σειρά με τίτλο “Σασμός” σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μ.μ. στον Alpha. Οι ζωές των ηρώων συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία και αγάπη. Τα συναισθήματα των ηρώων περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν δύο οικογένειες συγκρούονται. Μια νέα παραγωγή με σπουδαίους ηθοποιούς που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 

Read More

And More