Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νέο ξέσπασμα για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και η αντίδραση του Κώστα Τσουρού

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπορεί να κρύψει την έντονη ενόχλησή της μετά τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τα ειρωνικά σχόλια που άκουσε για εκείνη και τον γάμο της. Η μελαχρινή καλλονή μετά το δημόσιο ξέσπασμα στα social media μίλησε και στις εκπομπές «Super Κατερίνα» και «Πρωινό» για όλο αυτό που συνέβη, ζητώντας να της απολογηθούν για τον τρόπο που της φέρθηκαν.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια εκπομπή, στο ενδιάμεσο το μόνο που ειπώθηκε και εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα και απάντησα ούτε καν είναι ότι “έχει πληροφορίες η κ. Πετρουτσέλι ότι οι γονείς του άντρα μου δεν θέλουν να μαθευτεί ότι είμαι με το παιδί τους”. Είναι το απόλυτο ψέμα! Ντροπή της πραγματικά και θα το ξαναπώ, γιατί είναι παντρεμένη, έχει και μικρά παιδιά και ειλικρινά θα έπρεπε να έμπαινε στη θέση μου. Δεν σεβάστηκε τίποτα. 

Διάβασε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη – Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κρήτης – Όσα περιγράφει στο TLIFE

Το προσκλητήριο το έφτιαξαν από την παραγωγή του Μουτσινά. Την επόμενη ημέρα θα έφευγα για Κρήτη και είχα την ανάγκη να μαζέψω όσα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς» τόνισε στην εκπομπή του Alpha.

 

«Βγαίνω 13 χρόνια στην τηλεόραση, έχω εκτεθεί στα media όλα αυτά τα χρόνια και αυτό που έζησα χθες δεν μου είχε συμβεί ποτέ μα ποτέ. Ποτέ δεν μου έχει τύχει να με ειρωνεύονται, να με προσβάλλουν χωρίς κανέναν λόγο. Με το που τελειώνει η συνέντευξη, αρχίζω και βλέπω μηνύματα να έρχονται στο Instagram με άσχημους χαρακτηρισμούς για την εκπομπή.

Για την κ. Μελέτη, για τον κ. Τσούρο, για όποιον άλλον είναι στο πάνελ, για την Φλορίντα για όνομα του Θεού… Αυτό είναι ντροπή της, ειλικρινά. Δηλαδή δεν ντράπηκες; Αλήθεια; Θα σου άρεσε να το έλεγαν αυτό σε σένα; Γνωρίζεις την κατάσταση και πώς με έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι τελείως αναλήθεια, είναι κίτρινος τύπος. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από την οικοδέσποινα. Από την Ελεονώρα Μελέτη δεν το περίμενε κανείς…» ξέσπασε στο Πρωινό.

 

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησαν τον Κώστα Τσουρό, μετά το δημόσιο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την εκπομπή. Ποια ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου;

«Τι συνέβη καλέ με την Αλεξανδράκη; Την είχαμε στην εκπομπή, την ρώτησα κάποια πράγματα, μου απάντησε. Δεν θα ασχολούμαστε άλλο με αυτό το θέμα. Τελείωσε δεν είναι κάτι. Δεν πειράχτηκα καθόλου, απλά απαντούσα με ύφος ανάλογο με αυτό που άκουγα».

 

Read More

And More