Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χωρίς κουμπάρους και νυφικό προχωρούν οι προετοιμασίες για τον γάμο της

Την Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαΐου οι τηλεοπτικές κάμερες. 

Το μοντέλο, που έχει πει ότι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αποκάλυψε πως έχουν τύχει κάποιες αναποδιές στις προετοιμασίες αφού έχει μείνει και χωρίς κουμπάρους αλλά και χωρίς νυφικό.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει ήδη και εγώ έχω αρχίσει και τις απολαμβάνω όσο μπορώ. Όταν δεν έχεις όμως κουμπάρους, αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα οπότε θα δούμε μάλλον τελευταία στιγμή. Κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Την Ιωάννα Τούνη την έχω παράνυφο, και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και άλλη μια φίλη μου την Ανδριάννα.

Να έχω δυο ξανθιές και μια μελαχρινή. Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί, μπορεί να μπει και η αδερφή του άντρα μου. Μπορεί να φύγει κάποια από τις παράνυφους και να μας παντρέψει. Μπορεί να μας παντρέψει και η Ιωάννα με τον Δημήτρη. Αλήθεια δε ξέρω. Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε και εκεί.

Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια. Η ημερομηνία έχει κλείσει. Ο παππάς έχει κλείσει. Δε θα υπάρχουν κάμερες. Δε θα υπάρχει πολύς κόσμος, δε θα υπάρχουν πολλοί συγγενείς, από τη δική μου πλευρά σχεδόν καθόλου συγγενείς. Είναι μια πάρα πολύ ιερή στιγμή. Δε θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More