Δήμητρα Καστρίτση για Βασιλική Μιλλούση: «Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της και έκανε με τον δικό μου»

Τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχολίασε η Δήμητρα Καστρίτση, μία εκ των 38 αθλητών της ενόργανης γυμναστικής που υπέστησαν κακοποίηση σωματική και ψυχολογική και προέβησαν σε καταγγελίες. Η αθλήτρια ενόργανης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο κυπριακό ΣΙΓΜΑ και στράφηκε κατά του Χρυσού Ολυμπιονίκη, αλλά και της συζύγου, Βασιλικής Μιλλούση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, είπε χαρακτηριστικά στον Ανδρέα Δημητρόπουλο:

«Δεν ενόχλησε μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους 37 αθλητές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω αυτό που δήλωσε ο κ. Πετρούνιας. Το θεωρώ απαράδεκτο, όλοι καταλάβαμε τι έγινε, όπως και τον λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη καταλάβαμε για ποιον λόγο έγινε…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Καστρίτση.

Και πρόσθεσε: «Όταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το metoo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε, εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν.

Με τη σύζυγό του ήμουν συναθλήτρια. Ήμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας… Το ζητούμενο είναι ότι έχει και θεσμική θέση», είπε χαρακτηριστικά. 

Δες το σχετικό βίντεο από το 14.22’:

Read More

And More