Δήμητρα Κατσαφάδου: Αποκάλυψη! Ζαλίζει το ποσό που έχει δώσει στην Κιβωτό του Κόσμου σε δωρεές

Όπως είχε γίνει γνωστό, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες για ασέλγεια και ξυλοδαρμούς στην Κιβωτό του Κόσμου, η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου «πάγωσε» τη διαδικασία δωρεάς σπιτιού. Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος βρέθηκε χθες στο γραφείο της, τόνισε πόσο στενοχωρημένη είναι ενώ αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει δώσει κατά καιρούς σε δωρεές.

«Χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη Δήμητρα Κατσαφάδου στο γραφείο της. Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη με την ιστορία με την Κιβωτό του Κόσμου. Μου είπε ότι με το που έσκασε όλο αυτό με τον πατέρα Αντώνιο ήταν έτοιμη να υπογράψει ένα συμβόλαιο όπου θα μεταβίβαζε μία βίλα στην Κιβωτό του Κόσμου, όπου θα είχε μέσα και εκκλησία. Σοκαρίστηκε, είχαν φτάσει στις τελικές υπογραφές γιατί το να μεταβιβάσεις ένα σπίτι δεν είναι τόσο απλό. Είναι ακόμα σοκαρισμένη με όλο αυτό που έχει γίνει και βέβαια δεν πρόλαβε να το μεταβιβάσει ευτυχώς.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μου είπε, είχε δώσει 100.000 ευρώ σε δωρεές. Από το δικό της λογαριασμό είχε δώσει 100.000 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου. Το λέω γιατί το συζήτησα μαζί της. Πιστεύει ότι όσον αφορά στο θέμα του πατρός Αντωνίου ότι δεν έχει κάνει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.  

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast @ Star:

Read More

And More