Δημήτρης Φραγκιόγλου: «Αποδείχθηκε ότι ο ρόλος του “Χλαπάτσα” δεν μου έκανε πολύ καλό»

Ο ηθοποιός, Δημήτρης Φραγκιόγλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Νωρίς Νωρίς μιλώντας για την πορεία του

«Στης “Ελλάδος τα Παιδιά” ήμουν συνεργάτης στο σενάριο. Υπήρχε γραμμένος ο ρόλος του Χλαπάτσα, αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι. Υπήρχε ένα κείμενο – πιλότος, το οποίο αναδιαμορφώθηκε. Το ψευδώνυμο “Χλαπάτσας” δεν υπήρχε, προέκυψε στο γύρισμα και κρατήθηκε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. 

«Για κάποια χρόνια, αποδείχθηκε ότι ο ρόλος του “Χλαπάτσα” δεν μου έκανε πολύ καλό. Το θέμα είναι πώς σε βλέπουν οι άνθρωποι του χώρου, που θα σου δώσουν ρόλους, είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση. Ο “Χλαπάτσας” με δυσκόλεψε στην πορεία, στο να κάνω άλλους ρόλους», κατέληξε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. 

Κάνοντας τον απολογισμό της πορείας του ως ηθοποιός, σημείωσε: «Ήμουν τυχερός στις συνεργασίες μου. Ακόμα και τα δύσκολα ήταν διαχειρίσιμα».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164