Δημήτρης Ήμελλος: Ο Σασμός, ο Άγιος Παΐσιος και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή της Χρηστίδου

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 6/3 ο Δημήτρης Ήμελλος, ο «Αντώνης» από την τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός, που συμμετέχει και στη σειρά του Mega, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

«Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος οφείλεται στην επιτυχία της σειράς. Ποτέ δεν ξεχωρίζει ένας, είναι ένα σύνολο πραγμάτων», τόνισε ο Δημήτρης Ήμελλος για την αναγνώριση που δέχεται από τον κόσμο.

Ο Σασμός

Στο Σασμό υποδύεται τον Αντώνη, έναν άντρα που περιμένει την εκπλήρωση του έρωτά του με τη Μαρίνα. Απαντώντας στο πόσο θα περίμενε εκείνος για έναν έρωτα, ο Δημήτρης Ήμελλος ανέφερε ότι «εγώ περιμένω γενικά. Μπορώ να περιμένω τα πάντα, όπως και ο Αντώνης νομίζω. Η αναμονή είναι ένα ωραίο πράγμα στη ζωή. Μικρός μου άρεσε να πηγαίνω στη Νάξο, στο νησί μου. Ζούσα όλο το χρόνο το πότε θα πάμε. Το καλύτερό μου κομμάτι ήταν το ταξίδι μέχρι τη Νάξο. Μετά ήταν το ίδιο. Όλη η ιστορία ήταν η προσδοκία. Χωρίς αυτήν ο άνθρωπος χάνει ένα κομμάτι της ζωής του».

«Την κρητική προφορά τη μελέτησα, αλλά κατεβαίνω και συχνά στην Κρήτη. Μου αρέσει το κομμάτι της γλώσσας, δε μου άρεσε ότι η ντοπιολαλιά χρησιμοποιείτο κυρίως σε κωμικούς ρόλους. Οι Κρητικοί είναι φίλοι μου πολύ και τους αγαπώ. Για τη σειρά μου κάνουν παρατηρήσεις για την προφορά μου. Καταλαβαίνουν ότι δεν μιλάω ακριβώς κρητικά», πρόσθεσε σχετικά με το ρόλο του στο «Σασμό».

Ο Άγιος Παϊσιος – «Δε φοβήθηκα το ρόλο του Ιορδάνη»

Στη σειρά του Mega, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, υποδύεται τον Ιορδάνη.

«Δε φοβήθηκα αυτό το ρόλο. Ήταν ένα δίπολο. Ήταν ο πρόεδρος του χωριού, δηλαδή ο πατέρας του Παΐσιου, και ο Ιορδάνης που ήταν η αντιπολίτευση. Όλο το δίπολο εμφανίζεται από τη στιγμή που αρχίζει η προσφυγιά, η εκδίωξη από τα μέρη εκείνα και η ανταλλαγή πληθυσμών. Αρχίζουν πια οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν μια πραγματικότητα όπως αυτή που ζούμε στις μέρες μας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μονίμως, με τον ίδιο τρόπο», είπε.

Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει

Στο τέλος της κουβέντας, ο Νίκος Συρίγος ρώτησε τον Δημήτρη Ήμελλο πώς είναι οι σχέσεις με τη μητέρα του παιδιού του, 12 χρόνια μετά το διαζύγιο, μιας και ο ίδιος είναι φρεσκοχωρισμένος. «Αυτά θα τα πούμε μετά κατ’ ιδίαν, δεν υπάρχει λόγος τώρα… Δεν δίνω τέτοιου είδους συμβουλές» είπε με αμηχανία ο ηθοποιός.

Read More

And More