Δημήτρης Καμπουράκης: «Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, τον κοιτάζω και ήταν γεμάτος αίματα»

Με αφορμή τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξομολογήθηκε τη δική του συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον πυροσβέστη πατέρα του. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του OPEN είδε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα να είναι μέσα στα αίματα, όταν προσπάθησε να σώσει ένα κορίτσι μετά την κατάρρευση ενός κτηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε: «Ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε.

Ήταν ένας σωρός μπάζα. Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος. Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν  τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου, μου είπε “τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά”».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το OPEN:

Read More

And More